Kampanjer

Kampanj på Easy-systemet

Just nu har vi kampanj med 50% rabatt på Easy kranstyrningssystem när du köper en valfri skogsvagn med kran och vinsch från Vreten. Easy-systemet ger dig helt nya förutsättningar att styra din arbetsdag och anpassa inställningarna efter dina behov. Och bäst av allt – det är enkelt.

Förenklad kranspetsstyrning med olika styrningsmöjligheter

Med Easy-systemet kan du välja att anpassa styrningen precis som du vill ha den. Funktionen Easy gör det lätt för dig att välja en parallellfunktion och automatisera styrandet och synkroniseringen av cylindrarna. Det gör det enkelt för dig att hantera kranen och gripklon. Genom knapptryck kan du samtidigt småjustera höjd och vinkel på kranen för att den ska träffa godset precis som du vill. För dig som är en lite mer ovan användare kommer du uppleva en snabbare körning medan du som erfaren förare slipper onödig belastning och ansträngning. Det gör att du har mer energi över när arbetsdagen är slut.

Enkelt att installera

Nu slipper du krångliga installationer som tar av din tid och ditt tålamod. Installationen av systemet är superenkelt och det krävs bara en tunn kabel (CanBus) med en mindre kontakt från skogsvagnen till traktorhytten. Det gör att du både sparar tid och får en stilren installation. Du väljer själv hur du vill programmera systemet samt kalibrera strömmar och ramper för att det ska passa din användning. Grundinställningarna är optimerade för din kran redan från fabrik. Om du vill anpassa inställningar efter din användning gör du det enkelt via kontroll-displayen. Det finns även enkla förinställningar där du kan ställa in farten till 100%, 80% eller 60%.

Spara tid och energi

Vi erbjuder en trevlig och optimerad användarupplevelse. Systemet Easy gör det enkelt för dig att styra kranen utan att du förlorar känsla. Den förenklade kranstyrningen gör att lyft, vik och utskjutet samspelar mycket bra och ger kranen en trevlig körupplevelse. Utskjutet går upp till 30% snabbare tack vare regenerering av returoljan från kolvstångssidan. Då pumpflödet från traktorn ofta är en begränsande faktor för hastigheten på kranen är detta ett kostnadseffektivt sätt att öka produktiviteten.

Effektivt oljeflöde

Med funktionsanpassade slider maximerar vi nyttjandet av tillgängligt flöde från pumpen och minskar förlusterna i systemet. Tack vare specialbearbetade slider i ventilen får du en ökad effektivitet och kontroll. Vi arbetar mycket med att hitta lösningar som minimerar mottryck som kräver mer bränsle. Istället har vi effektiviserat oljeflödet som gör att du som användare får en känsla av att saker och ting fungerar smidigare samtidigt som du får minskad bränsleförbrukning.

Genomtänkt och funktionell design

Det nya styrsystemet ger dig bättre köregenskaper samtidigt som det har en genomtänkt design. De professionella 3-prop. “skotar-spakarna” är monterade i snygga konsoler som du fäster direkt på armstödet. Dessa har utsatta kablar i PUR-material och är dragna i skyddsslang. Allt detta ger dig en professionell känsla och minimerar risken för att skada kablar och kostsamma stillestånd.

Utforska vårt utbud av skogsvagnar

Vreten erbjuder svensktillverkade skogsvagnar i ett kraftigt chassi och som tål tuffa tag i skogen. De passar utmärkt för stora laster och med vagnarnas tractiondäck tar du dig fram i all slags terräng.

Klicka här för att utforska hela vårt utbud och läs mer om våra skogsvagnar.

Är du intresserad eller vill veta mer? Välkommen att kontakta oss.