RSS

Nyheter

Vi arbetar ständigt för att göra det enklare för våra kunder. Därför är vi glada över att kunna presentera ett helt nytt system till våra kranar. Kranstyrningsystemet Easy ger dig helt nya förutsättningar att styra din arbetsdag och anpassa inställningarna efter dina behov. Och bäst av allt – det är enkelt.
Vår produktserie Vreten X-Pro är till dig för som ställer höga krav på din skogsmaskin, vill effektivisera ditt arbete och känna frihet ute i skogen. Vi vill ge dig styrkan som krävs för funktionellt arbete och en behaglig körning.
Christian Yström jobbar som produktchef på Vreten och har ett stort fokus på den internationella marknaden. Han arbetar varje dag med att ge våra återförsäljare goda förutsättningar och bistår med hjälp så fort det behövs. Han beskriver det själv som att han är ett stöd i bakgrunden. Christian jobbar även med relationerna till våra återförsäljare och fokuserar på långsiktighet och att bygga trygghet för båda parter. Det är något som alltid genomsyrar vårt affärstänk.
Det finns en stor mängd alternativ för lantbrukare, skogsbrukare och entreprenörer på dagens marknad. Vi förstår att det gör det svårt att välja och hitta all information du behöver. Därför har vi sammanställt en lista med de vanligaste frågorna som förklarar hur vi på Vreten hjälper dig med dina frågor och ger dig en bra överblick hur en vanlig kontakt med oss ser ut.
Vreten är ett svenskt varumärke som erbjuder vagnar, kranar samt redskap till lant- och skogsbrukare, framtagna och utvecklade av likasinnade. Vreten står för robusta kvalitetsprodukter med smart konstruktion, lång hållbarhet och fokus på funktionalitet.
I den här artikeln får du lära dig mer om fördelarna med vår smidigaste skogsvagn, Vreten 900. Trots sin storlek är kärran slitstark och tålig med många styrkor som gör den till ett bra val för dig som enkelt vill ta dig fram i en tuff terräng. När vi utvecklat Vreten 900 har vi haft ett stort fokus på hur du faktiskt använder kärran och hur vi kan underlätta din arbetsdag.
Martin Engström, även kallad Martin i Holma jobbar som lantbrukare och driver tillsammans med familjen en skogs- och mjölkgård i norra Skåne. Han har även haft skogsarbete som extraknäck i många år, både gällande körning och manuell huggning, men har även kört mycket hemma. Varje år kör han totalt ut ca 2000 m3 skogsvirke. Vi har pratat med Martin för att höra mer om vad han tycker om sin skogsvagn från Vreten och hur den hjälper honom i hans arbete.
Kraft. Stabilitet. Precision. Allt samlat i en och samma skogsvagn – Vreten 1000. På Vreten arbetar vi varje dag till att leva upp till dina förväntningar och föra det anrika arvet av varumärket vidare. Vi kommer aldrig tumma på kvalitet, kraftig konstruktion och hållbarhet.
Ett utmanande år ligger bakom oss och det är dags att blicka framåt mot 2022. Det gångna året har många positiva delar bland alla utmaningar och vi har intervjuat vår VD Kristian Jonsson för att lyssna på hans tankar och förväntningar inför 2022.