Över 100 år av tradition och funktion

den 27 april 2022

Vreten är ett svenskt varumärke som erbjuder vagnar, kranar samt redskap till lant- och skogsbrukare, framtagna och utvecklade av likasinnade. Vreten står för robusta kvalitetsprodukter med smart konstruktion, lång hållbarhet och fokus på funktionalitet. 

Vretenskap

Vi vet vad som krävs för att möta skogsbrukarens behov. På Vreten kallar vi det Vretenskap, yrkeskunnandet som kännetecknar våra medarbetare. En Vretenskapsman är utrustad med markkontakt och sunt förnuft. Vreten är ett gammalt företag som startades redan 1880 och har blivit ett begrepp hos skogsbruken i Sverige. Produkterna är kända för kvalitet, kraftig konstruktion och hållbarhet.

Ett stort ansvar

Vreten är ett namn som förpliktigar. Det gäller att leva upp till kundens förväntningar genom att värna om hantverket och erbjuda fortsatt hög kvalitet till rätt priser.

Produkter som tillför ett verkligt värde

Produktionen av skogsvagnar startade i början på 90-talet. Över 100 år av tradition och funktion lever vidare i dagens vretenskap med hög kvalitet och hantverksskicklighet. Den gedigna erfarenheten är till stor nytta när vi utvecklar och tillverkar nya produkter åt dagens kunder.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig? Välkommen att kontakta oss.